Ultimul Sunet 2020-2021

Dragi elevi, cadre didactice, parteneri educaționali și părinți !!!

Vă adresăm sincerile felicitări cu ocazia finalizării anului școlar 2020 – 2021! Un an școlar, care din nou ne-a provocat să facem împreună pași siguri pentru a asigura funcționalitatea complexului proces educațional în condiții extrem de complicate !

Adresăm recunoștința cadrelor manageriale și didactice, tuturor celor, care au fost implicați în organizarea și funcționarea procesului de instruire la distanță. Ați  dat dovadă de multă creativitate, sacrificiu personal și de-o măiestrie profesională aparte, care a și permis finalizarea cu succes a anului de studii!

Absolvenților anului 2021 le dorim să privească optimist la provocările timpului. Totul se realizează atunci, când suntem uniți împreună. Pășiți cu încredere în ziua de mâine, realizați-Vă capacitățile și abilitățile, încadrați-Vă în societate cât mai bine!

Mulțumim mult cadrelor manageriale și didactice din sectorul Ciocana, pentru activismul și profesionalismul pe care l-ati demonstrat pe parcursul acestui an școlar ! Vă dorim să vă recuperați eforturile depuse, să vă bucurați de tot ceea ce faceți, să revigurați demersurile didactice pentru a iniția noi proiecte și planuri mărețe!

Vă urăm energie pozitivă creatoare, inspirație, prosperitate și gratitudine din partea noilor generații!

Cu respect,

Valeriu ROTARU,

Șef DETS sectorul Ciocana